Τρόποι Αποστολής – Παράδοσης – Αλλαγής

Τρόποι αποστολής

Ο χρόνος αποστολής είναι 2-3  εργασιμες ημερες απο την στιγμη που γινεται η αποστολη του προιόντος. Σε απομακρυσμένες περιοχές της χώρας ο χρόνος παράδοσης μπορεί να επηρεαστεί ελαφρώς.

Η αποστολη με courier χρεώνεται 4 ευρώ εντος και εκτός Αττικής και το ποσό προσθετεται στο ποσό της παραγγελιας.

 Για αγορές άνω των 50 ευρώ τα μεταφορικά είναι δωρεάν.  

(Οι παραπάνω τιμές αφορούν την Ελλάδα.)

Επιστροφές χρημάτων δεν γίνονται. 

Στην περίπτωση επιστροφής πρέπει να διαλέξετε ένα άλλο κόσμημα ώστε να γίνει η αλλαγή.

Στις περιπτώσεις κατά τις οποίες επιθυμείτε αλλαγή σε νούμερο κοσμήματος ή σε σχέδιο ακολουθείτε την παρακάτω διαδικασία:

-Στέλνετε το προιόν που επιθυμείτε να αλλάξετε με την Γενική Ταχυδρομική και χρέωση αποστολής δική μας στα παρακάτω στοιχεία

Οδυσσέως 17, Περιστέρι. ΤΚ 12133 τηλέφωνο 6973064258

Αφού παραλάβουμε το προιόν, το οποίο θα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση ακριβώς όπως παραλάβατε, αφόρετο μαζί με το κουτί/πουγκί του και τα παραστατικά του (απόδειξη, κάρτα αλλαγής, εγγύηση.), στέλνουμε το νέο προιόν που θα επιλέξετε με την Γενική Ταχυδρομική στην διέυθυνση που επιθυμείτε και με αντικαταβολή 7ευρώ. (συν όποια επιπλέον χρέωση έχει το νέο προιόν).

Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να απορρίψει επιστροφές που είναι εκτός της χρονικής προθεσμίας (15 ημέρες απο την ημερομηνία παραλαβής) ή εάν τα κοσμήματα δεν είναι στην ίδια κατάσταση όπως όταν παρελήφθησαν.